Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu denli güçlü birinci sınıf yangın kapılarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin denetleme altına hileınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda yapıdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını asıl vadi, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve yaraşıklı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, ölçün baplara göre daha pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına Yangın Kapısı Fiyatları karşı direnç seviyesini belirtir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en balaban kazanımı tütün sızdırmaması ve belirli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın bapsı ivedili çıkış midein kullanılacaksa o dönem mukteza koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıhun tütünın ve şiddetli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa tendürüst kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın ve müstacel konum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu dal temelı modellerde alışılagelen kapı koluna kabil. 

Hatta, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page